Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


32.rész

2012.03.30

kira-mikor-kent-harapja-meg.jpg

  Akai ito - Vörös fonal

    32.rész

    Bogi éppen egy egyberészes ruhát probált ami rózsaszínű volt sárga virágokkal. Pont hozzá illet. Lujza egy sötét kék polot nézegetett. Én nem igazán tudtam mit is vegyek. Sok jó dolog volt de nem tudtam mit is vegyek pontosan.

     - Szerintetek megvegyem? - kérdezte Bogi.

    - Szerintem vedd meg!!

    - Jó.

    - Te veszel valamit Kíra?

    - Nem hiszem.

    - Segítsünk talán a választásban?

    - Nem kell, köszi! Inkább menjünk!

    - Jó, menjünk.

    Miután kifizeték a ruhákat Lujza elköszönt és elment. Mi meg Bogival elindultunk haza felé.

    - Kíra.

    - Igen?

    - Nincs kedved eljönni velem délután valahová?

    - Nincs túl sok dolgom úgy, hogy bárhová szívesen elmegyek!

    - Jó akkor 2 kor a szokásos helyünkön.

    - Rendben.

    - Valami jó ruhát vegyél fel!

    - Jó, szia!

    A szokásos helyünk egy cukrászda volt, mivel Bogi és én imádjuk az édeségeket. Régebben sokszor elmentünk oda sütit enni, de most már ritkábban, sajnos.

-------------------------------------------------

    Egy óra környékén még zuhanyoztam. Engedtem magamra a forró vízet. Kellemes volt. Egy édes illatú tüsfürdőt használtam, aminek egy jó ideig megmarad az illata. Elzártam a csapot, megragadtam a nyuszis törülközőmet és magamra tekertem.

    A szobámban kinyitottam a ruhás szekrényemet és kivettem egy piros miniszoknyát és egy fekete-szürke csíkos polot. Kirohanatam a szobámból és fölkaptam egy kisebb piros táskát amely illet a szoknyámhoz. Oda léptem az ajtóhoz és kinyitottam. A meleg levegő beáramlott  az előszobába amit én is éreztem. Kiléptem és becsuktam magam mögött az ajtót. Egy kisebb szél egy kicsit belekapot a hajamba. A körülöttem lévő fákon már nem virágok voltak hanem friss, zöld levelek.

     Elrohantam az utca sarkáig és onnan bekanyarodtam jobbra. Futottam, mivel már egy kiscit késésben voltam. Hirtelen a pont elöttem lévő zebra lámpája pirosra váltott és épp, hogy sikerült megállnom. Úgy éreztem sokáig kell várnom mire zöld lesz. A zebra túl oldalán egy fiatal lány áll kezében egy porázzal melynek végén egy apró kutyuska volt. Hevesen ugatott és egy pillanatra azt hittem, hogy engem de persze a kocsikat ugatta. A lámpa zöldre váltott és átrohantam a túl oldalra. Végig rohantam azon az utcán is azután jobbra kanyarodtam egy mellék utcába. A kis mellék utca a városba vezetett. Egy buszmegállónál kötöttem ki amelytől már csak egy sarokra volt a cukrászda. Amint bekanyarodtam egyből észre vettem Bogit. Az a ruha volt rajta amit még délelött vett. A rózsaszín, sárga virágos ruha nagyon jól állt rajta. Hirtelen észre vett és elkezdett felém integetni.

        - Szia!

     - Szia!

     - Jól áll rajtad a ruha!

     - Ó, köszi!

     Közben bementünk a cukrászdába és leültünk egy négyszemélyes asztalhoz.

     - Mért ide ültünk?

     - Valójában várok még valakit.

     - Kicsodát?

     - Egy barátomat.

     Hirtelen két fiú lépetbe az ajtón. Az egyiknek barna haja és szeme volt, míg a másiknak szőke haja és kék szeme. Körülnéztek, bizonyára valakit kerestek. A szőke hajú fiú ránk nézett és elmosolyodott. Megbökte a könyökével a másik fiú oldalát aztán elindultak felénk. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.